Workshops volgen / tot nader order opgeschort

Pica Carcleaning & Detaling is ook een leuk adres voor workshops volgen. Leren cosmetisch onderhoud plegen van je auto, individueel of in groepsverband.

Geprikkeld om zelf het onderhoud van je auto uit te voeren, en je zoekt tips, how to's en voorbeelden. Dan is een workshop om te volgen. Leren hoe je het beste de auto kan wassen, reinigen en beschermings middelen kan aanbrengen. Proeven, voelen, ruiken wat poetsen van een auto inhoud. Theorie en praktijk. Individueel (andere kostprijs) of een in groepsverband via je auto club bijvoorbeeld.

De dag is van 08:30 tot 17:00 incl lunch, thee, koffie, frisdrank en versnaperingen. Kosten is € 500,- incl btw tot maximaal 6 personen.

Indien nodig zijn materialen te koop op lokatie en later eventueel via de webshop.

Eerdere workshops reeds met;

Alfa Romeo Spider club, zie foto reportage
BMW Roadster club, zie foto reportage

Individuele workshop, zie Vlog 29

Of lees de onderstaande pagina's door om een stukje basis kennis op te doen. Je leert afspuiten van de auto, leren handwassen met de juiste methode. Je leert kleien, je leert een stukje chemie kennis, het gebruiken van waxen, sealants en polijstmachines met de daarbij behorende attributen. Veilig uitpoetsen. Technieken van kras herstel.

Detailing

Carcleaning