Vraagstukken en problemen

 

Vraagstukken
Vraagstukken of problemen met cosmetisch onderhoud.

Voor vraagstukken en problemen die je tegenkomt met het onderhouden van je bolide, kunnen van allerlei aard zijn. Tijdens het met de hand wassen van je auto, kan je krassen, kleine schades of zelfs deukjes tegenkomen. Met de vraag, ik heb krassen in mijn lak, wat kan ik hiermee? Ik heb krassen in mijn lak, hoe krijg ik deze eruit? Ik heb (was) krassen in mijn lak, hoe poets ik deze weg? Of ik heb parkeer deukjes in mijn auto of deuren, waar kan ik deze laten verwijderen? Ik heb lak schade door parkeer deukjes. Of in de categorie vlekken. Ik heb vlekken in mijn lak, hoe krijg ik deze eruit? Ik heb vogelpoep vlekken in mijn lak, hoe poets ik deze eruit? Ik heb witte vlekken in mijn lak op bepaalde plekken, wat nu? Kan ik deze eruit (laten) poetsen.  Of uw auto heeft verfspettertjes op de lak. Waar kan ik dit laten verwijderen.

U wilt een auto kopen, maar wil graag een onafhankelijk rapport over de cosmetische staat van de auto. Ook dit kunt u laten verzorgen door Pica.

Allemaal lak vraagstukken of problemen waar je een oplossing voor zoekt. Dat is prettig, want je bent maar een paar klikken weg van contact met Pica Carcleaning & Detailing met betrekking tot deze kwesties.

Allerlei kwesties in deze, is het beste met de auto langs te komen, om te laten zien wat de schade is, en antwoord krijgen om dit te kunnen verhelpen. Desnoods via een digitale offerte.

Wel zo prettig en vertrouwd.