Reviews

Geef je mening met sterren.

Uw beoordeling


Resultaat

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 40 reviews)
Uitstekend95%
Zeer tevreden3%
Tevreden0%
Ontevreden0%
Zeer ontevreden.2%


Wat zeggen onze klanten

Wederom een top job van Piet !

Rated 5 out of 5
08/12/2018

Onlangs mijn roadster weer bij Pica langsgebracht voor een goede professionele dosis “pampering”.
De ragtop is weer diepzwart en geïmpregneerd, de chromen velgen glimmen prachtig, en de lak zit weer in de was en glanst fantastisch.
Wederom een top job van Piet !

Bram

Van asbak naar nieuw!

Rated 5 out of 5
06/11/2018

Dat was voor mij wel even schrikken toen ik de leaseauto van mijn vertrekkende collega overnam. Smerig en verwaarloosd interieur en vreselijk stinkend naar sigarettenrook. Gelukkig vond ik Pica en dankzij Piet werd deze asbak omgetoverd tot showroommodel! En zo kan ik nog een paar jaar genieten van 14% bijtelling in een auto die als nieuw aanvoelt! 😊

Richard van Dijk

Uitstekend

Rated 5 out of 5
12/09/2018

Ben net bij Piet geweest om mijn koplampen te laten polijsten. Na 12 jaar was het wel nodig. Ben zeer blij met het resultaat. Top service.

Rudy Van Den ijssel

Uitstekend!

Rated 5 out of 5
02/09/2018

Zeer tevreden met het resultaat op mijn BMW. Piet heeft deze voorzien van een keramische coating. Je krijgt een hele andere auto terug!
In dit vakgebied met de vele cowboys is Piet een echte PRO. Aanrader!

Ahmed

Boven verwachting

Rated 5 out of 5
23/07/2018

Auto: BMW 320D Touring;
Ik ben met Pica Carcleaning & Detailling in aanraking gekomen door een fout van de Autowasstraat. Eenmaal hier doorheen gegaan bleek dat de auto wel schoon was maar vol zat met vlekken / aanslag. Nogmaals door de wasstraat bleek helaas niet de oplossing. In overleg met de medewerkers van de wasstraat moest ik de auto maar laten poetsen cq. doen wat nodig was om alles weer in de juiste staat te brengen [Op hun kosten]. Na een Google opdracht bij Pica Carcleaning & Detailling uitgekomen, meteen gebeld en Piet aan de lijn gekregen. Hij had die zelfde middag nog tijd om er even naar te kijken.
Goed, ik naar Pica gereden eenmaal daar, kon Piet z’n ogen bijna niet geloven. De gehele auto van voor tot achter incl. de Ramen, Rubbers, Vinnen, Bumbers etc. zaten onder de aanslag [Wellicht puur wasmiddel of reinigingsmiddel wat niet verdund is].
Piet pakte meteen een arsenaal aan reinigingsmiddelen en probeerde 4 plekken uit op de motorkap. Helaas geen resultaat. Tijd voor een andere oplossing. Ik moest de auto naar binnen rijden, en meteen kwam de polijstmachine en extra verlichting te voorschijn.
Na de 1e Keer (Licht) polijsten was het al aardig weg maar alsnog licht zichtbaar.
Er moet dus 2x gepolijst worden een keer grof en daarna licht afwerken. Daar was op de dag zelf geen tijd meer voor. Snel hadden we afgesproken voor de volgende Maandag.
Om 08:15 In de ochtend gearriveerd bij Pica Carcleaning & Detailing wordt de auto eerst met hogedruk gewassen om het vuil en andere onzuiverheden te verwijderen. Hierop volgde er nog wat wondermiddeltjes en een laatste keer afspuiten.
Zo en dan nu Polijsten. Dit heeft enkelen uren in beslag genomen, maar wat een resultaat.
De auto ziet er weer uit als nieuw en boven verwachting. Ook aan de kleine details is aandacht besteed.
Piet weet wat hij doet en met de grootste zorg, ook het advies / uitleg naar de klant is uitstekend en in duidelijke taal.
Ik ga in elk geval niet meer de wasstraat in.
Ook kun je bij Pica Carcleaning & Detailing aankloppen voor Leer herstel, ik had een lichte schade aan de bestuurders stoel en dit is ook meteen hersteld.
Super service, kwaliteit en vakmanschap. Ik kan het iedereen aanbevelen!

K. van Aarssen