Reviews

Uw beoordeling


Resultaat

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Uitstekend0%
Zeer tevreden0%
Tevreden0%
Ontevreden0%
Zeer ontevreden.0%


Wat zeggen onze klanten

Uitstekend!

5,0 rating
02/09/2018
Review of Reviews

Zeer tevreden met het resultaat op mijn BMW. Piet heeft deze voorzien van een keramische coating. Je krijgt een hele andere auto terug!
In dit vakgebied met de vele cowboys is Piet een echte PRO. Aanrader!

Ahmed

Boven verwachting

5,0 rating
23/07/2018
Review of Reviews

Auto: BMW 320D Touring;
Ik ben met Pica Carcleaning & Detailling in aanraking gekomen door een fout van de Autowasstraat. Eenmaal hier doorheen gegaan bleek dat de auto wel schoon was maar vol zat met vlekken / aanslag. Nogmaals door de wasstraat bleek helaas niet de oplossing. In overleg met de medewerkers van de wasstraat moest ik de auto maar laten poetsen cq. doen wat nodig was om alles weer in de juiste staat te brengen [Op hun kosten]. Na een Google opdracht bij Pica Carcleaning & Detailling uitgekomen, meteen gebeld en Piet aan de lijn gekregen. Hij had die zelfde middag nog tijd om er even naar te kijken.
Goed, ik naar Pica gereden eenmaal daar, kon Piet z’n ogen bijna niet geloven. De gehele auto van voor tot achter incl. de Ramen, Rubbers, Vinnen, Bumbers etc. zaten onder de aanslag [Wellicht puur wasmiddel of reinigingsmiddel wat niet verdund is].
Piet pakte meteen een arsenaal aan reinigingsmiddelen en probeerde 4 plekken uit op de motorkap. Helaas geen resultaat. Tijd voor een andere oplossing. Ik moest de auto naar binnen rijden, en meteen kwam de polijstmachine en extra verlichting te voorschijn.
Na de 1e Keer (Licht) polijsten was het al aardig weg maar alsnog licht zichtbaar.
Er moet dus 2x gepolijst worden een keer grof en daarna licht afwerken. Daar was op de dag zelf geen tijd meer voor. Snel hadden we afgesproken voor de volgende Maandag.
Om 08:15 In de ochtend gearriveerd bij Pica Carcleaning & Detailing wordt de auto eerst met hogedruk gewassen om het vuil en andere onzuiverheden te verwijderen. Hierop volgde er nog wat wondermiddeltjes en een laatste keer afspuiten.
Zo en dan nu Polijsten. Dit heeft enkelen uren in beslag genomen, maar wat een resultaat.
De auto ziet er weer uit als nieuw en boven verwachting. Ook aan de kleine details is aandacht besteed.
Piet weet wat hij doet en met de grootste zorg, ook het advies / uitleg naar de klant is uitstekend en in duidelijke taal.
Ik ga in elk geval niet meer de wasstraat in.
Ook kun je bij Pica Carcleaning & Detailing aankloppen voor Leer herstel, ik had een lichte schade aan de bestuurders stoel en dit is ook meteen hersteld.
Super service, kwaliteit en vakmanschap. Ik kan het iedereen aanbevelen!

K. van Aarssen

Prima werk door een vakman tegen een mooie prijs

5,0 rating
23/06/2018
Review of Reviews

De koplampen van onze 911 waren te smerig voor woorden.
Binnen een uur waren alle lampen als nieuw voor een mooie prijs.
Gelijk veel tips en trucs, en vervolgafspraak gemaakt voor onderhoud van het leer.
En ondertussen koffie en gezellige aanspraak bij de vrouw des huizes.
Topadres!

Henk Wever

Koplamp herstel

5,0 rating
21/06/2018
Review of Reviews

Ik ben vandaag bij Piet Boere geweest met mijn auto die ik gisteren heb gekocht. Een auto om woon-werkverkeer te doen, naast de MX-5. De koplampen waren enorm dof en bruin. Dat zag er echt niet uit. Na telefonisch contact te hebben gehad met Piet kon ik vandaag bij hem terecht. Wat een mooie steriele werkplaats heeft Pica.
Na uitleg over het proces zijn mijn koplampen aangepakt. Het verschil is enorm. Ik ben heel blij met het resultaat. Piet is echt een vakman.
Klasse Piet!

Joep Boxelaar

Kadett Berlinetta SR glascoating

5,0 rating
05/06/2018
Review of Reviews

Wat een vakman met passie voor zijn werk voor de 2e keer bij Piet geweest en deze keer om de Kadett sr in de glascoating te zetten.Wat een resultaat voor de zoveelste keer door de Kadett club in de prijzen gevallen mede dankzij het werk van Piet echt een aanrader. Bedankt voor een topresultaat kan het iedereen aanraden.

Remco Overes