Reviews

Uw beoordeling


Resultaat

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 38 reviews)
Uitstekend97%
Zeer tevreden3%
Tevreden0%
Ontevreden0%
Zeer ontevreden.0%


Wat zeggen onze klanten

Als nieuw

5,0 rating
03/07/2020
Review of Reviews

Net gekochte Audi onder handen laten nemen door Pica Carcleaning om waskrassen, hologrammen etc. te laten verwijderen.
Vakkundig, flexibel en betrouwbaar en de auto glimt als nooit tevoren.

Daan

Frituurvet

5,0 rating
29/09/2019
Review of Reviews

Een kofferbak vol troep naar de vuilstort brengen. Op het laatste moment er nog twee volle flessen oud frituurvet er bijgezet. Klem tussen andere spullen zodat deze in bochten niet konden vallen…….dacht ik….Aangekomen bij de vuilstort liep het frituurvet al uit de achterklep terwijl deze nog dichtzat. Snel de klep open om de schade te aanschouwen. Het vet lag overal en liep uit de openstaande klep zo mijn nek in…. De hele zaterdag aan het opruimen geweest, poetsen, kilometers papier gebruikt om het schoon te maken. Helaas, de dagen erna reed ik in een mobiele Mac. Donalds rond…wat een stank… Uiteindelijk ben ik naar Pica Carcleaning gegaan. Ontvangst was vriendelijk, Piet kwam direct met een strijdplan om de auto weer schoon te krijgen. Kwam zeer kundig over. Voor een keurige prijs rijden weer weer in een hele frisse , schone auto rond. Alle werkzaamheden zijn keurig binnen de afgesproken tijd en prijs afgerond. Zeer zeker een aanrader, betrouwbaar adres.

Jeroen

Prachtig resultaat

5,0 rating
08/01/2019
Review of Reviews

Na twee weken mijn gloednieuwe Audi door de wasstraat gehaald met als gevolg, zware poetskrassen. Ik baalde ontzettend en vreesde of dit nog wel goed zou komen. Na wat speurwerk op het internet ben ik bij Pica carcleaning uitgekomen. ik kon heel snel al terecht en kreeg gelijk het gevoel dat deze man echt wist waar die het over had. Aan het einde van de dag mocht ik mijn Audi weer ophalen en het resultaat was werkelijk verbluffend. Alle krassen zijn eruit gegaan en de auto blinkt meer dan ooit tevoren. Kortom echt een vakman en je kunt je auto met een gerust hart achter laten bij Piet.

Dick

Wederom een top job van Piet !

5,0 rating
08/12/2018
Review of Reviews

Onlangs mijn roadster weer bij Pica langsgebracht voor een goede professionele dosis “pampering”.
De ragtop is weer diepzwart en geïmpregneerd, de chromen velgen glimmen prachtig, en de lak zit weer in de was en glanst fantastisch.
Wederom een top job van Piet !

Bram

Van asbak naar nieuw!

5,0 rating
06/11/2018
Review of Reviews

Dat was voor mij wel even schrikken toen ik de leaseauto van mijn vertrekkende collega overnam. Smerig en verwaarloosd interieur en vreselijk stinkend naar sigarettenrook. Gelukkig vond ik Pica en dankzij Piet werd deze asbak omgetoverd tot showroommodel! En zo kan ik nog een paar jaar genieten van 14% bijtelling in een auto die als nieuw aanvoelt! 😊

Richard van Dijk