Uw beoordeling


Resultaat

55 van de 5 sterren (gebaseerd op 30 reviews)
Uitstekend97%
Zeer tevreden3%
Tevreden0%
Ontevreden0%
Zeer ontevreden.0%


Wat zeggen onze klanten

Prima werk door een vakman tegen een mooie prijs

23/06/2018

De koplampen van onze 911 waren te smerig voor woorden. Binnen een uur waren alle lampen als nieuw voor een mooie prijs. Gelijk veel tips en trucs, en vervolgafspraak gemaakt voor onderhoud van het leer. En ondertussen koffie en gezellige aanspraak bij de vrouw des huizes. Topadres!

Henk Wever

Koplamp herstel

21/06/2018

Ik ben vandaag bij Piet Boere geweest met mijn auto die ik gisteren heb gekocht. Een auto om woon-werkverkeer te doen, naast de MX-5. De koplampen waren enorm dof en bruin. Dat zag er echt niet uit. Na telefonisch contact te hebben gehad met Piet kon ik vandaag bij hem terecht. Wat een mooie steriele werkplaats heeft Pica. Na uitleg over het proces zijn mijn koplampen aangepakt. Het verschil is enorm. Ik ben heel blij met het resultaat. Piet is echt een vakman. Klasse Piet!

Joep Boxelaar

Kadett Berlinetta SR glascoating

05/06/2018

Wat een vakman met passie voor zijn werk voor de 2e keer bij Piet geweest en deze keer om de Kadett sr in de glascoating te zetten.Wat een resultaat voor de zoveelste keer door de Kadett club in de prijzen gevallen mede dankzij het werk van Piet echt een aanrader. Bedankt voor een topresultaat kan het iedereen aanraden.

Remco Overes

Volvo V70 rooklucht verwijderd

29/05/2018

Mijn occasion V70 had 1 nadeel, namelijk dat ie erg naar rook stonk. Piet heeft de auto onder handen genomen en ik moet zeggen dat t resultaat top is. Auto ruikt en voelt weer helemaal schoon. Verder erg vriendelijke vent die me even lift van en naar station gaf. Erg tevreden dus.

Arnold van Velzen

XC40 & Glascoating

18/05/2018

Piet ik ben de trotse eigenaar van deze schitterende auto! Je hebt het werkelijk prachtig gedaan, ben werkelijk blij. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Toob Alers

Raamcoating

25/01/2018

Hele goede kwaliteit coating op de ramen van mijn auto gezet. Super tevreden!!

Carola Zirkzee

Auto van de vrouw

25/09/2017

Hier geweest voor de auto van mijn vrouw, perfecte service en netjes geholpen. Een aanrader voor een ieder. En prima advies zeer blij met het resultaat.

Richard Spaan

Collega

17/08/2017

Vakman!

Albert Ekker

Koplampen polijsten

12/05/2017

Linker koplamp van mijn Volvo V70 was helemaal dof. Gebeld en kon gelijk komen. Binnen een half uur was de lamp weer als nieuw! Helemaal top, bedankt!!

Job de Keijzer

Koplampen

29/04/2017

Wat een magiër. Pica heeft mijn koplampen echt weten te blinken. Mijn koplampen van mijn Opel station waren zo dof dat ze afgekeurd zouden worden bij de APK. Maar de kosten voor nieuwe lampen of de hulp van Pica heeft mij een hoop geld bespaart. Pica weet ook echt wat hij doet. Aanrader. Bedankt pica.

Timo