Reviews

Geef je mening met sterren.

Uw beoordeling


Resultaat

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 40 reviews)
Uitstekend95%
Zeer tevreden3%
Tevreden0%
Ontevreden0%
Zeer ontevreden.2%


Wat zeggen onze klanten

Lakprobleem opgelost!

Rated 5 out of 5
18/09/2020

Zeer klantvriendelijk ontvangen, uitgebreid de tijd en een deskundig advies. Lakprobleem ter plekke verholpen en opgelost.

Van Leeuwen

Antwoord van Pica Carcleaning & Detailing

Graag gedaan.

Jammer

Rated 1 out of 5
31/08/2020

Let op als je je auto terug krijgt, controleer dat er niet meer vlekken zijn gemaakt dan er al zaten.
Hij gebruikt nogal eens agressieve vloeistof met als gevolg extra vlekken.
En dan zeggen dat die er al zaten. Ja hoor. Echt jammer. Voel me zwaar besodemieterd.
Eerlijkheid is wat waard. En dan de prijs. Pfffff.

Jan Haanen

Antwoord van Pica Carcleaning & Detailing

Geen enkele vorm van klacht berichtgeving ontvangen, en wat blijkt? U bent geen klant van mij en uw naam komt niet voor in mijn klanten bestand.

Als nieuw

Rated 5 out of 5
03/07/2020

Net gekochte Audi onder handen laten nemen door Pica Carcleaning om waskrassen, hologrammen etc. te laten verwijderen.
Vakkundig, flexibel en betrouwbaar en de auto glimt als nooit tevoren.

Daan

Frituurvet

Rated 5 out of 5
29/09/2019

Een kofferbak vol troep naar de vuilstort brengen. Op het laatste moment er nog twee volle flessen oud frituurvet er bijgezet. Klem tussen andere spullen zodat deze in bochten niet konden vallen…….dacht ik….Aangekomen bij de vuilstort liep het frituurvet al uit de achterklep terwijl deze nog dichtzat. Snel de klep open om de schade te aanschouwen. Het vet lag overal en liep uit de openstaande klep zo mijn nek in…. De hele zaterdag aan het opruimen geweest, poetsen, kilometers papier gebruikt om het schoon te maken. Helaas, de dagen erna reed ik in een mobiele Mac. Donalds rond…wat een stank… Uiteindelijk ben ik naar Pica Carcleaning gegaan. Ontvangst was vriendelijk, Piet kwam direct met een strijdplan om de auto weer schoon te krijgen. Kwam zeer kundig over. Voor een keurige prijs rijden weer weer in een hele frisse , schone auto rond. Alle werkzaamheden zijn keurig binnen de afgesproken tijd en prijs afgerond. Zeer zeker een aanrader, betrouwbaar adres.

Jeroen

Prachtig resultaat

Rated 5 out of 5
08/01/2019

Na twee weken mijn gloednieuwe Audi door de wasstraat gehaald met als gevolg, zware poetskrassen. Ik baalde ontzettend en vreesde of dit nog wel goed zou komen. Na wat speurwerk op het internet ben ik bij Pica carcleaning uitgekomen. ik kon heel snel al terecht en kreeg gelijk het gevoel dat deze man echt wist waar die het over had. Aan het einde van de dag mocht ik mijn Audi weer ophalen en het resultaat was werkelijk verbluffend. Alle krassen zijn eruit gegaan en de auto blinkt meer dan ooit tevoren. Kortom echt een vakman en je kunt je auto met een gerust hart achter laten bij Piet.

Dick