Reviews

Uw beoordeling


Resultaat

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 36 reviews)
Uitstekend97%
Zeer tevreden3%
Tevreden0%
Ontevreden0%
Zeer ontevreden.0%


Wat zeggen onze klanten

Prachtig resultaat

5,0 rating
08/01/2019

Na twee weken mijn gloednieuwe Audi door de wasstraat gehaald met als gevolg, zware poetskrassen. Ik baalde ontzettend en vreesde of dit nog wel goed zou komen. Na wat speurwerk op het internet ben ik bij Pica carcleaning uitgekomen. ik kon heel snel al terecht en kreeg gelijk het gevoel dat deze man echt wist waar die het over had. Aan het einde van de dag mocht ik mijn Audi weer ophalen en het resultaat was werkelijk verbluffend. Alle krassen zijn eruit gegaan en de auto blinkt meer dan ooit tevoren. Kortom echt een vakman en je kunt je auto met een gerust hart achter laten bij Piet.

Dick

Wederom een top job van Piet !

5,0 rating
08/12/2018

Onlangs mijn roadster weer bij Pica langsgebracht voor een goede professionele dosis “pampering”.
De ragtop is weer diepzwart en geïmpregneerd, de chromen velgen glimmen prachtig, en de lak zit weer in de was en glanst fantastisch.
Wederom een top job van Piet !

Bram

Van asbak naar nieuw!

5,0 rating
06/11/2018

Dat was voor mij wel even schrikken toen ik de leaseauto van mijn vertrekkende collega overnam. Smerig en verwaarloosd interieur en vreselijk stinkend naar sigarettenrook. Gelukkig vond ik Pica en dankzij Piet werd deze asbak omgetoverd tot showroommodel! En zo kan ik nog een paar jaar genieten van 14% bijtelling in een auto die als nieuw aanvoelt! 😊

Richard van Dijk

Uitstekend

5,0 rating
12/09/2018

Ben net bij Piet geweest om mijn koplampen te laten polijsten. Na 12 jaar was het wel nodig. Ben zeer blij met het resultaat. Top service.

Rudy Van Den ijssel

Uitstekend!

5,0 rating
02/09/2018

Zeer tevreden met het resultaat op mijn BMW. Piet heeft deze voorzien van een keramische coating. Je krijgt een hele andere auto terug!
In dit vakgebied met de vele cowboys is Piet een echte PRO. Aanrader!

Ahmed