Lak beschermings middelen

 

Lak beschermings- middelen. Samenvatting van verschillende beschermings- vormen voor de auto. Afhankelijk van je was gedrag , de staat van de auto en je budget zijn deze beschermingsmiddelen aan te bevelen. Immers door tekst en uitleg en ondersteuning houdt je je auto in topconditie d.m.v. cosmetisch onderhoud. Met andere woorden optimaal genieten van je auto.

Aan de ene kant de softe oplossing van Sealant/wax en Polymeer coating en aan de andere kant de harde oplossing zoals keramisch of glas. De lak beschermings- middelen die worden toegepast zijn o.a. de Keramische coating van Xeon en de glascoating van Caraat.Caraat Logo

Ten eerste, kies hier onder de coating van je keuze voor vergelijkende informatie. De glans van de lak komt namelijk niet alleen uit een potje wax maar is voor meer dan 95% afhankelijk van de ‘afwezigheid’ van krasjes. Ten tweede door middel van professioneel polijstwerk de lak beschermingsmiddelen daadkracht bij te zetten. De basis voor mooie goed onderhouden autolak. Ten derde lak beschermings- middelen zijn voorbestemd om een aantal processen uit te stellen.

Daarbij mag je denken aan, het tegen gaan van verkleuring d.m.v. U.V licht, langere glansgraad van de blanke lak, makkelijker wassen. Net als vuil en water afstoting vergroten of de inbrandingstijd van vogelpoep uitstellen.  Door vis etende vogels zoals reigers, meeuwen en aalscholvers.  Kortom kom gerust langs voor aanvullende informatie om uw keuze te vergemakkelijken.

Vervolgens het referentie kader.

Bij “harde” coating word namelijk gebruikt gemaakt van hardheid van de coating als referentie kader. Als referentie punt kunnen verschillende schalen gebruik worden. Wikipedia.  Bijvoorbeeld zoals de hardheid van potloden, karton. Ter illustratie de hardheidstest, die door Friedrich Moos ontwikkeld werd, is de eerste bekende test om het bestendigheid tegen krassen te meten. Tot slot, de Mohsschaal kan ook alleen als een relatieve schaal worden gezien bij de behandelingen met coatings.

Soorten