Keramische coating

Om te beginnen duurzame kwaliteit vraagt om top producten in de markt! Xeon Keramische coating is de top! Met dit type coating word een semi-permanente lakbeschermingslaag aangebracht. De lak optimaal beschermen tegen weersinvloeden en veroudering.  Er wordt niet meer gesproken over ‘microns’, maar over het opwaarderen van de hardheid van de lak. Dit kan oplopen tot 10H op de relatieve (Schaal van Mohs).

Waarom?

Xeon Ceramic Coating is een kwalitatieve transparante keramische beschermlaag voor lak, velgen en ramen. Het beschermt tegen graffiti, vervuiling en kleine krassen. Xeon Ceramic Coating vormt een semi-permanente beschermlaag met de lak. Door middel van een chemisch proces tussen de lak en de coating bij kamertemperatuur en luchtvochtigheid. De beschermlaag blijft zitten op het oppervlak, zelfs na vele wasbeurten en extreme omstandigheden.

Ten eerste moet je je autolak na de coating met zorg onderhouden, maar ééns aangebracht behoeft de keramische coating géén ‘cure’ behandeling of na-coating.
De Xeon coating hard uit, en that’s it.  Onderhoud op de juiste wijze is natuurlijk wel vereist.

De voordelen!
  • Xeon keramische coating is zorgvuldig samengesteld uit de beste ingrediënten om de beste eigenschappen te bereiken.
  • Met Xeon Keramische coating geef je je autolak ultieme hydrofobische eigenschappen zodat water en vuil geen hechting vinden.
  • Dé kracht van Xeon Keramische coating is een ongekende glans voor lakwerk.
  • Als  Xeon importeur en applicatie center kunt u exclusief terecht voor de ultieme lak-coating. We garanderen minimaal 5 jaar bescherming bij handwas. 2,5 bij gebruik wasstraat.
  • De coating bied een keiharde bescherming voor je autolak tegen vuil, weersinvloeden, krassen en uv stralen.

Lees meer over lakbeschermingsmiddelen op deze pagina. Lakbeschermingsmiddelen

Xeon Coating