Keramische coating

Om te beginnen duurzame kwaliteit vraagt om top producten in de markt! Xeon Keramische coating is de top! Met dit type coating word een semipermanente lakbeschermlaag aangebracht. De lak optimaal beschermen tegen weersinvloeden en veroudering.  Daar en tegen wordt er niet meer gesproken over ‘microns’, maar over het opwaarderen van de hardheid van de lak. Dit kan oplopen tot 10H op de relatieve (Schaal van Mohs). Daardoor leid dat tot een mooie prestatie van de coating door de jaren heen.

Waarom?

Xeon Ceramic Coating is een kwalitatieve hoge transparante beschermlaag voor lak, velgen en ramen. Het beschermt enerzijds tegen graffiti, vervuiling en kleine krassen en geeft anderzijds hoogglans voor langere tijd en wasgemak. Xeon Ceramic Coating vormt een semipermanente beschermlaag met de lak. Door middel van een chemisch proces tussen de lak en de coating bij kamertemperatuur en luchtvochtigheid. De beschermlaag blijft zitten op het oppervlak, zelfs na vele wasbeurten en extreme omstandigheden. Beschermlaag zoals keramische coating zorgen het langer mooier blijven van de blanke lak, omdat het processen vertraagd die invloed hebben op de blanke lak.

Ten eerste moet je je autolak na de coating met zorg onderhouden, maar ééns aangebracht behoeft de keramische coating géén ‘cure’ behandeling of na-coating.
De Xeon coating hard uit, en daaruit volgt optimaal plezier van je inverstering.  Onderhoud op de juiste wijze is daar en tegen natuurlijk wel vereist.

De voordelen!

Ten tweede;

  • Xeon keramische coating is zorgvuldig samengesteld uit de beste ingrediënten om de beste eigenschappen te bereiken.
  • Met Xeon geef je je autolak ultieme hydrofobische eigenschappen zodat water en vuil geen hechting vinden.
  • Dé kracht van Xeon coating is een ongekende glans voor lakwerk.
  • Als  Xeon importeur en applicatie center kunt u exclusief terecht voor de ultieme lak-coating. We garanderen minimaal 5 jaar bescherming bij handwas. 2,5 jaar bij gebruik wasstraat.
  • De coating bied een keiharde bescherming voor je autolak tegen vuil, weersinvloeden, krassen en UV stralen.

Lees meer over lakbeschermingsmiddelen op deze pagina. Lakbeschermingsmiddelen

Xeon Coating