Waarom Glascoating?

Duurzame kwaliteit vraagt om top producten in de markt! Glascoating is de top! Met deze type coatings word een semi-permanente lakpantser aangebracht. En de lak optimaal gaat beschermen tegen weersinvloeden en veroudering.  Er wordt niet meer gesproken over ‘microns’, maar over het opwaarderen van de hardheid van de lak. Dit kan oplopen tot 10H (Schaal van Mohs). Elke coating set wordt bovendien online geregistreerd per voertuig.

Natuurlijk moet je je autolak na de coating met zorg onderhouden, maar ééns aangebracht behoeven de glas coatings géén ‘cure’ behandeling of na-coating.

De coating hardt uit, en that’s it.  Onderhoud op de juiste wijze is natuurlijk wel vereist.

De voordelen!!

  • Alle producten en coatings van via Pica zijn zorgvuldig samengesteld uit de beste ingrediënten om de beste eigenschappen te bereiken.
  • Met glas coatings geef je je autolak ultieme hydrophobische eigenschappen zodat water en vuil geen hechting vinden.
  • Ook als je kiest voor het DHZ gamma van onderhoudsproducten via Pica, je zal verbaasd staan van het professionele resultaat.
  • Dé kracht van Glas Coatings: een ongekende glans voor lakwerk en velgen.
  • Alle producten zijn solventvrij en/of watergedragen. De natuurlijke bestanddelen en gepatenteerde silica zijn lief voor het milieu.
  • Als erkend Glascoating center kunt u exclusief terecht voor de ultieme lak-coating. We garanderen minimaal 3 jaar bescherming.
  • De coatings bieden een keiharde bescherming voor je autolak tegen vuil, weersinvloeden, krassen en uv stralen.

Daarnaast beschikt Pica over een ruime sortering van onderhouds en beschermings producten. Vraag ernaar!
Deze kan je bij Pica Carcleaning & Detailing of via de webshop Autopoets-producten.nl aankopen.

De door Pica Carcleaning & Detailing gebruikte glascoating is van Caraat.